gruppebillede

Teamet bag Hobro Lyntryk

Kvalitet Leveringssikkerhed Så vælg Hobro Lyntryk

HISTORIE
Lotte og Henrik Odgaard overtog det eksisterende Hobro Lyntryk i 1997.

Ni år senere, i 2006, var det eksisterende trykkeri blevet for småt, og vi byggede helt nye lokaler i det sydlige industriområde i Hobro, hvor trykkeriet stadig har til huse. I oktober 2010 overtog vi Oleas i Hadsund. I 2013 blev der yderligere udvidet med et papirlager, så leveringssikkerheden er helt i top på de gængse papirtyper.

I 2018 overtog vi Spar Tryk på Fyn. Vi havde dog gennem længere tid hjulpet Spar Tryk med hans opgaver, så alle kunderne kendte os og alle trykker vi stadig til, den dag i dag.

Flow
Vi arbejder dels direkte med vores store kunder med eget inhouse grafikerteam, dels som underleverandør til reklamebureauer og andre trykkerier. I dag har vi også ansat egen grafiker.

Samarbejde
Vi tror meget på et positivt arbejdsklima og et samarbejde med vores kunder, hvor begge parter har noget ud af det færdige resultat.

www.lyntrykkeren.dk
I foråret 2019 åbnede vi internetportalen www.lyntrykkeren.dk hvor man online kan beregne de mest almindelige tryksager – hjemmesiden er hele tiden under udvikling og forbedring.

henrik_cropped

Henrik Odgaard, Indehaver
Jeg er klar til at levere dine tryksager – lynhurtigt.
Siden vi overtog Hobro Lyntryk tilbage i 1997, er det gået forrygende stærkt, og kundemassen er stødt og roligt vokset.

Dette garanterer vores kunder endnu bedre leveringssikkerhed.

Du kan fange mig på: 98 52 46 46 / henrik@hobrolyntryk.dk

lotte_cropped

Lotte Odgaard
Mit primære job er at skære alle tryksager. For derefter at pakke, false eller samle hæfter. Med andre ord – alt i efterbehandling.
Desuden står jeg for fragtpapirer og forsendelser med Danske Fragtmænd og GLS. Derudover har jeg bogholderidelen og betaling til vores leverandører. Kun faktureringen står Henrik for.

Du kan fange mig på: 98 52 46 46 / lotte@hobrolyntryk.dk

kenneth_cropped

Kenneth Grøn, Trykker
Jeg er uddannet trykker i Hadsund. De sidste 14 år har jeg været her hos Hobro Lyntryk. Meget af min dag går med trykning, men også skæring, limning af bøger, kachering og stansearbejde. Udbringer tryksager til vores kunder i Hadsund.

Du kan fange mig på: 98 52 46 46

peter_cropped

Peter Pedersen, Grafiker
Jeg er uddannet grafiker. Hvis du skal have lavet en bog, et katalog eller bare et visitkort, så kan det være, det er mig, du skal have fat i.
Vi lægger stor vægt på at skabe personlig kontakt, og derfor får du direkte kontakt til mig uden at skulle igennem flere led.

Du kan fange mig på: 40 21 19 92 / grafisk@hobrolyntryk.dk