Bøger - i små og store oplag

Softcover

I vores eget bogbinderi – som er en integreret del af produktionen – håndterer vi alle former for softcover bogbind. Det giver os en god fleksibilitet, og samtidig muligheden for selv at følge produktionen til den endelige afsendelse, uden at produktionen har været ude af vores hænder.

Hardcover

Vi håndterer også alle former for hard-cover bogbind. Her producerer vi ofte hele bogblokken internt, og får bogblokken indhængt via vores samarbejdspartner.

Hardcoverbøger kan derfor også indbindes som garnhæftede, flex-bundne og limfræste bøger. For hardcover udgivelser er der en lang række muligheder for at lege med materialer og effekter, det er kun fantasien og økonomien der sætter begrænsningerne.

IMG_1714

Erindringsbøger

Har du sluppet din indre forfatter løs, skrevet dine erindringer, foreningens historie, en biografi eller måske et eventyr? Og nu søger du hjælp til opsætningen af bogen og måske designet af bogens omslag? Vores grafiker sidder klar til at tage en dialog med dig og få hjulpet dig helt i mål.

Har du selv mulighed for at opsætte bogen, sørger vi blot for trykning og indbinding. Hos os er dit bogprojekt i professionelle hænder. Vi er alle faguddannede med mange års erfaring indenfor bogproduktion, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi laver mange forskellige typer
- og mulighederne er mange.

Kachering af omslag

Vi anbefaler, at du vælger kachering af dit omslag. Kachering er en folie, der beskytter bogen imod smuds og sikrer, at omslaget forbliver flot. Vi tilbyder kachering med mat, blank eller soft-touch overflade.