Facadeskilt

Hobro Lyntryk

Sjællandsvej 15 B
9500 Hobro
Tlf.: 9852 4646
E-mail: 
info@hobrolyntryk.dk

Miljø

Hobro Lyntryk er kemifri

Hobro lyntryk bruger markedets mest miljøvenlige produktions metoder.

Hobro Lyntryk har installeret ny maskine i trykkeriet til fremstilling af plader.

Det drejer sig om en trykplademaskine, der udskiftes med en top moderne miljøvenlig maskine. Fujifilms 3. generations trykplader skal ikke igennem fremkalderbad før de monteres i trykmaskinen, som pladerne skulle i det gamle system.20130523 113339

Pladernes kvalitet er afgørende for de færdige tryksager, og i mange år har maskinerne på markedet haft et vist kemikalie forbrug for at kunne fungere ordentligt. De teknologiske fremskridt på hele trykkeriområdet, har nu gjort det muligt at fjerne kemikaliedelen.

Hobro Lyntryk har altid været tidligt ude med investeringer i nye trykteknologier, og det nuværende moderne trykkeri , får med den nye plademaskine endnu en løbende opdatering.

Det er dyrt at skifte til grøn produktion, men nødvendig for at leve op til vores egne og  kunders miljøkrav.

Sidegevinsten ved den nye maskine er at farver på tryksager bliver knivskarpe. Dette vil fremover give vores mange kunder endnu bedre tryksager -  udtaler ejer Henrik Odgaard

Det er 27 år siden Hobro Lyntryk leverede de første tryksager.Gennem alle årene har specialet været tryk i små til mellem store oplag, foreningsblade, kalendere, brevpapir mm.

Mangfoldigheden i opgaver har givet Hobro Lyntryk meget stor trykkerividen igennem årene.

Hobro Lyntryk er i dag velkendt i branchen, som et trykkeri der leverer til tiden og altid i topkvalitet.

De sidste 17 å har Lotte & Henrik Odgaard drevet trykkeriet og gennem alle årene har fokus været på top kvalitet og god kunde service.