Facadeskilt

Hobro Lyntryk

Sjællandsvej 15 B
9500 Hobro
Tlf.: 9852 4646
E-mail: 
info@hobrolyntryk.dk

Tryk

Tryk i bedste kvalitet, til rimelige priser.

Vi er eksperter indenfor vores felt og er den samarbejdspartner, du har ledt efter, hvis du ønsker mest muligt for dine penge og et professionelt resultat, der helt og holdent lever op til de højeste standarder.

Vi har de bedste og mest miljøvenlige trykmaskiner i verden og kan udføre kemifrie tryk i alle størrelser. De moderne maskiner, kombineret med vores store erfaring betyder, at vi klarer selv mere komplicerede opgaver hurtigt og effektivt, med sikker hånd, og det afspejler sig i din samlede pris.

Vi er det helt rette trykkeri at kontakte, hvis du ønsker mest muligt for dine penge, samt et resultat der er mere end blot i orden.

 

Tryksager i alle størrelser og udformninger

Vi er rutinerede indenfor plakater, flyers, stor print, digital print og alle mulige andre former for tryksager. Er der en opgave vi ikke har erfaring med, så glæder det os at sætte os ind hvordan opgaven bedst klares. På den måde kan vi forblive førende indenfor vores felt, og hele tiden udvikle os.

Med mange kunder fra blandt andet Randers, Århus, Aalborg og Mariagerfjord Kommune ser vi frem til at høre fra dig også!

Husk at vi tilbyder næsten alt indenfor tryksager, som f.eks. digital print, storprint, flyers og foldere.