Facadeskilt

Hobro Lyntryk

Sjællandsvej 15 B
9500 Hobro
Tlf.: 9852 4646
E-mail: 
info@hobrolyntryk.dk

Storprint

Storprint på FSC godkendt papir

Vi udfører kemifrie storprint på FSC godkendt papir i højeste kvalitetsniveau. Vores store erfaring, kombineret med viljen til at investere i de mest moderne og miljøvenlige trykmaskiner på markedet, har gjort os til kundernes foretrukne samarbejdspartner i blandt andet Randers, Århus, Aalborg og Mariagerfjord Kommune.

Den dag i dag oplever vi henvendelser fra hele Jylland, båret frem af vores gode service, høje kvalitet og fordelagtige priser. Med os som samarbejdspartner på din tryksag, er du sikret at du får mest muligt for dine penge, og et resultat der lever op til de højeste standarder på tryk.

 

Lad os vejlede dig i storprint

Der er stor forskel på, hvordan dit billede ser ud på din computer og hvordan det færdige tryk tager sig ud i stor størrelse. Vi betragter det som en naturlig del af vores arbejdsgang at vejlede vores kunder. Ekspertrådgivning sikrer, at du kender alle dine muligheder, og at du tager dine beslutninger på et godt grundlag.

Med viljen og evnerne til at yde det ekstraordinære, er vi den samarbejdspartner du har ledt efter, hvis du ønsker mest muligt for dine penge og et resultat der er mere end blot i orden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Husk at vi tilbyder næsten alt indenfor tryksager, som f.eks. digital printplakater, flyers og foldere.