Facadeskilt

Hobro Lyntryk

Sjællandsvej 15 B
9500 Hobro
Tlf.: 9852 4646
E-mail: 
info@hobrolyntryk.dk

Nyhed

Hobro Lyntryk har udvidet med nyt papirlager.

Udvidelsen på Sjælandsvej kom i kølvandet på et meget travlt forår og sommer.

Vi har godt gang i trykkeriet og vores udvidelse skal bruges til lager for papir.- fortæller ejer Henrik Odgaard

Hobro Lyntryk laver i dag en lang række forskellige grafiske produkter, som spænder fra tryksager som flyers og brevpapir, over Hobro kalenderen til hæfter, visitkort og brocurer

Modsat branchen generelt kan Hobro Lyntryk spore fremgang. Et område som firmaet er specialister i er foreningsblade. Denne type tryksag er skattet i mange foreninger, der trods hjemmesider og Facebook holder fast i denne form for medlemsinformation.

Henrik Odgaard begrunder foreningsbladets fortsatte eksistens med at det ikke er dyrt at få trykt en række blade pr år. Vi har mange tilbagemeldinger fra foreninger der bruger alle de elektroniske platforme til informations given i det daglige foreningsarbejde, men fortæller de gode historier via deres foreningsblad.

Trykteknologien hos Hobro Lyntryk er med til at sikre en fornuftig stk. pris selv ved mindre oplag. Løbende opgradering af vores maskinpark sikrer vores kunder tryksager til den rigtige pris – udtaler Henrik Odgaard og tilføjer. Vi kan sagtens matche internet trykkeriernes priser, vores kvalitet er stadig i top, selv til den gode pris.

Udvidelsen hos Hobro Lyntryk sikrer at de ikke løber tør for papir lige foreløbig.