Facadeskilt

Hobro Lyntryk

Sjællandsvej 15 B
9500 Hobro
Tlf.: 9852 4646
E-mail: 
info@hobrolyntryk.dk

Hobro Kalenderen for 25. gang

DSC_0038 

 Jubilæet fejres med donation på 5.000 kr. til Julemærkehjemmet i Hobro. 

2014 ligger ude i horisonten, og for mange er det tid til at få det kommende år planlagt. Gennem de sidste 25 år har Hobro Lyntryk udgivet en stor kalender med et halvt år på hver side. Kalenderen er annoncefinansieret, og gennem årene har der kun været en annoncør pr. håndværk eller faggruppe på kalenderen. Kigger man på den første kalender der udkom i 1989 er værtshuset John Bull i Hobro en af annoncørerne. Et minde for folk der har levet i den tid. I dag er de 24 annoncefelter på kalenderen udsolgt i god tid, og det er sjældent at der er virksomheder der ikke holder ved deres plads på kalenderen. 

”Kalenderen er et godt værktøj for mange borgere”- udtaler Henrik Odgaard fra Hobro Lyntryk og fortsætter. ”Vi får hvert år omdelt 10.000 stk. Hobro Kalender ud til folk i området. i år skal de 25 kalenderår fejres med en donation på 5.000 kr. til julemærkehjemmet i Hobro, der i 2014 har 75 års jubilæum. Vi vil gerne markere de 25 års lokal støtte til kalenderen ordenligt”. 

For Julemærkehjemmets leder Lise Claesson, modtages donationer af penge til Julemærkehjemmet i Hobro altid med glæde. Da Henrik Odgaard fra Hobro Lyntryk var forbi med checken, Hobro kalendere og blokke kunne Lise fortælle lidt om hvad pengene bruges til. 

”Vi skal skaffe mange penge hvert år til drift og vedligehold af julemærkehjemmet her i Hobro, hvor 220 børn er igennem et julemærkehjem ophold hvert år. Ca. 60 % af vores samlede indtægter kommer fra donationer, 30-33 % fra julemærker og beslægtede varer og 6 % er fra finansloven. Hvert barns ophold løber i 60.000 kr.. Vi er derfor utroligt glade for donationen som den fra Hobro Lyntryks ejere Lotte og Henrik Odgaard” – slutter Lise Claesson af. 

Hobro Kalenderen er trykt miljøvenligt på Hobro Lyntryks moderne trykkeri på Sjællandsvej i Hobro. Årets motiver på kalenderen er den nye politistation i Hobro nord, og Nordkaperen som var på besøg hos Hobro Værft i forbindelse med tv optagelser.

 

Den første kalender 1989.

Hobro Kalender 1989